MVO ondernemen - Personeel hele jaar in dienst

MVO ondernemen - Personeel hele jaar in dienst

Onze mensen zijn onze sterkste schakel in het succes

De bemanning aan boord maakt uw vakantie tot wat ze is. En dat weten we als geen ander. Alleen dankzij hun inspanning wordt een gewone vakantie een droomvakantie en daar zijn we dus heel zuinig op. Dat is de reden dat we als uitzondering hier in Bodrum onze bemanning het hele jaar in dienst houden en niet alleen maar voor het seizoen. Zo onstaat er een band, kunnen we dagelijks met ze verder ontwikkelen, trainen we onophoudelijk en zorgen we voor een toekomst voor hen en hun gezin.

Onderhoud eerst!

In de wintermaanden werken onze crewleden aan hun ‘eigen’ schip. Daarmee leren zij niet alleen het schip van binnen en buiten voor 100% kennen, door het werk aan boord wordt het ook echt 'hun' schip.

Winnaar bodrum cup 2014

Winnaar bodrum cup 2014

Bodrum cup 2014 | Alondra Kampioen!

Glansrijke overwinning voor Flaka!

Flaka’s Alondra heeft dit jaar glansrijk de 26e editie van de Bodrum Cup gewonnen. De Bodrum Cup, een internationale wedstrijd voor houten zeilschepen wordt ieder jaar georganiseerd op het water om en rond Bodrum. Dit jaar werd het Griekse eiland Kalymnos aangedaan waar zelfs een dag moest worden gewacht vanwege het slechte weer en de harde wind. Alondra was met 3 eerste en 1 tweede plek overduidelijk de snelste van de ruim 60 deelnemende schepen. Een super prestatie gezien het feit dat de meeste schepen die deelnemen veel groter zijn en dus per definitie sneller zouden moeten zijn.

Gokova, het mooiste plekje van Turkije

Gokova, het mooiste plekje van Turkije

Kapitein Mustafa:

"Als kapitein voor Flaka Sailing, werk ik op de Musandira 2 en geniet ik dagelijks van de onbeschrijfelijk mooie natuur van de Gokova golf in Turkije, ons vaargebied. Het mooiste plekje om naartoe te zeilen, vind ik Cati Koyu. 

Ik geniet iedere dag met volle teugen van de schone, blauwgroene zee. Deze omgeving is naar mijn mening de beste locatie in Turkije om te zeilen, met alle mooie droombaaien waar we met het schip kunnen aanleggen. 

Ik geniet elke keer weer van om onze gasten deze betoverende plekjes in ons land te laten zien!"