Flaka-Sailing-_-The-Blue-Cruise-Specialist-WEB150-23EJ)100.jpg
Flaka-Sailing-_-The-Blue-Cruise-Specialist-WEB150-820EJ)200.jpg
Flaka-Sailing-_-The-Blue-Cruise-Specialist-WEB150-815EJ)200.jpg
Flaka-Sailing-_-The-Blue-Cruise-Specialist-WEB150-433EJ)100.jpg
Flaka-Sailing-_-The-Blue-Cruise-Specialist-WEB150-653EJ)100.jpg
Flaka Sailing | The Blue Cruise Specialist -98.jpg
Flaka-Sailing-_-The-Blue-Cruise-Specialist-WEB150-23EJ)100.jpg

Zeilen is Voor iedereen!


Van Zero.... tot Hero!

SCROLL DOWN

Zeilen is Voor iedereen!


Van Zero.... tot Hero!

Zeilen is vooral Voor iedereen!

Van zero.... tot hero

Zeilen is voor iedereen en vooral, iedereen is welkom.  Bovendien hoef je helemaal geen geen zeil ervaring te hebben om te kunnen genieten van een een zeilvakantie bij Flaka. Maar wil je graag laten zien wat je kan? Tuurlijk, doen! Niets mooier dan achter het roer van één van deze stoere zeilschepen te staan!

Kom je alleen, met z'n tweeën, je gezin of misschien wel met je eigen groep, wij zorgen voor de perfecte invulling. Lekker ontspannen en helemaal verzorgd. Dus niet alleen in leeftijd van 1 tot 100. Ook als je alleen bent of met een groep van 100, we vullen het precies voor je in zoals jij dat graag wilt!

Flaka-Sailing-_-The-Blue-Cruise-Specialist-WEB150-820EJ)200.jpg

Je eigen groep?


Je eigen Jacht!

Je eigen groep?


Je eigen Jacht!

Voor groepen groot en klein

moet je vooral bij Flaka zijn!

Je eigen groep, je eigen schip! Vanaf 5 personen al kun je bij ons je eigen schip huren. Lekker zeilen met je familie, je studenten jaarclub, je groep vrienden of misschien wel met je collega's!. Op je eigen schip (of twee of drie of tien) bepaal jij vooral wat we gaan doen. Een actief (land)programma, iets extra te vieren, luxe restaurants, wij vullen het allemaal graag voor je in en zorgen voor een top-vakantie die je nooit meer vergeet! En... voor minder dan je denkt! Doen!

Voor bedrijven biedt Flaka met haar jarenlange ervaring alle opties. Het organiseren van Incentives, een photo-/filmshoot op locatie, het organiseren van een jubileum of een andere wens die wij samen met jou ongetwijfeld kunnen uitwerken.... 

Flaka-Sailing-_-The-Blue-Cruise-Specialist-WEB150-815EJ)200.jpg

Voor FAMILIES & Kinderen?


Hier ben je thuis...!

Voor FAMILIES & Kinderen?


Hier ben je thuis...!

Samen op avontuur

Bezorg je gezin een onvergetelijke tijd

Een zeildroomvakantie met de familie begint bij Flaka! Kom genieten van een zorgeloze tijd in Turkije of Griekenland op een van onze zeil schepen. Een compleet verzorgde vakantie, waarbij het voor alle familieleden zorgeloos genieten is. Als ouder heb je eindelijk even tijd om lekker weg te dromen. Om te relaxen. Want de kinderen? Die worden tot in de puntjes verzorgd. Lekker zwemmen, helpen aan de touwen trekken, snorkelen, peddelen op onze SUP's of een ontdekkingstocht aan land, de crew kijkt naar ze uit!

En oh ja, ben je alleen en heb je kids? Of ben je samen en je wilt graag zeilen met jullie dochter/zoon?

Neem ze mee naar de speciale kidsweeks! In April/mei, eind juli en augustus organiseren we drie weken met alleen ouders en kids! Lekker weg met anderen en de kinderen? Die maken scheepsladingen vol nieuwe vriendjes en vriendinnetjes!

Flaka-Sailing-_-The-Blue-Cruise-Specialist-WEB150-433EJ)100.jpg

Voor Singles?


Gaan we er een hele leuke week maken!

Voor Singles?


Gaan we er een hele leuke week maken!

Alleen op vakantie?

Flaka maakt er een top-week van!

Ieder jaar organiseren we een aantal speciale single weken. In juni en september ben je heel welkom maar wil je hartje zomer, dan hebben we vast een week waarbij je goed aan kan haken.  Leer ongedwongen nieuwe mensen kennen! Niets hoeft en alles mag is het motto van de week. Ontspannen aan dek of misschien wel actief snorkelen en suppen op het water, het kan allemaal. En... geheel verzorgd met het lekkerste eten en drankjes in overvloed...!

Flaka-Sailing-_-The-Blue-Cruise-Specialist-WEB150-653EJ)100.jpg

50+ vakanties


Maar wel lekker zeilen!

50+ vakanties


Maar wel lekker zeilen!

50+ Maar wel lekker zeilen!

Wie houdt je tegen? Wij in ieder geval niet!

Ieder jaar verwelkomen we meer en meer wat oudere bezoekers die van ons speciale aandacht krijgen. Het programma van onze zeilschepen passen we daarop aan. We brengen je zeker in contact met de mensen die in ons zeilgebied wonen, we maken bijv. een speciale wandeling naar een afgelegen dorpje, bekijken veel cultuur maar we laten je ook genieten van het prachtige water en zorgen voor veel momenten om heerlijk te kunnen zwemmen. Of laat je verwennen op het voordek onder het genot van een drankje en een hapje. Alles is verzorgd en speciaal voor jou.

Eten als in een sterren restaurant

Onze koks zijn top koks. Niet zomaar een beetje koken nee, de mooiste ingrediënten en de aller lekkerste recepten staan borg voor een culinair feest. Veel verse Vis, Vlees maar ook veel groenten die we lokaal en zelf bij producenten inkopen. Dat staat borg voor een feest menu waar je je vinger bij aflikt. En dat mag gerust. We kijken niet zo nauw.

Een toegankelijk schip

Onze schepen zijn ruim, veilig en van alle gemakken voorzien. Dat merk je. Vrij rond kunnen lopen zonder klauteren is namelijk wel belangrijk en ook je persoonlijke plezier doet ons veel. De ruime hutten, allemaal met grote tweepersoons bedden en een eigen badkamer waar je lekker kunt douchen en een eigen toilet is.

Persoonlijke aandacht

Voor wie er komt is er persoonlijke aandacht. Heb je dus iets extra nodig, wat het ook is, Edith en René zijn ter plaatse en zorgen voor alles wat je maar wensen kan. En wil je door ons van het vliegveld worden opgehaald? We doen het graag, gewoon even vragen.

Kortom

Een vakantie zoals je nog nooit beleefd hebt en van alle gemakken voorzien. Vooral omdat we het super leuk vinden dat je komt. Alleen, met z'n tweeën of misschien wel een vrienden groep. En wat te vieren? Misschien een huwelijks feest met de familie aan boord? Super! We regelen het en zorgen absoluut voor een grote taart om het te vieren. Met kinderen, aanhang en kleinkinderen de mooiste vakantie om mee te maken, doen toch?

Informatie:

Vraag vooral eens een prijsopgave of informatie aan, we informeren en adviseren je graag over alle mogelijkheden.

Bellen kan op 020 - 261 4620 of mailen mag ook info@flaka.nl

Ons informatie formulier hieronder is ook een goede manier om alle informatie snel in huis te hebben.


Bekijk de ervaring van een groep vriendinnen uit Hawaii

 
Flaka Sailing | The Blue Cruise Specialist -98.jpg

Bedrijven


Bedrijven


Flaka zeilen voor bedrijven

Incentives en zakelijke reizen

Uw teambuilding-sessie aan boord bij ons? Een paar dagen of een hele week? Een wedstrijd tussen alle verkopers van uw verkoopteam? Een verrassing voor je beste klant? Zelfs in financieel moeilijke tijden, of alleen maar om de economie te verbeteren, zijn de effecten veel groter dan de kosten van de reis om met ons mee te varen in Turkije of Griekenland!
Van 4 tot 100 gasten en meer ... *

Flaka Sailing is het enige bedrijf in Bodrum dat in staat is om dit soort evenementen professioneel te organiseren. Voort bordurend op Rene's jarenlange ervaring in event-management is het organiseren van dit soort reizen voor Flaka een kers op de taart.

Omdat Rene en Edith in Turkije wonen, kunt u er zeker van zijn dat alles tot het laatste detail is geregeld. We kennen de omgeving en de mensen als geen ander en garanderen een 100% succesvolle reis! Als u wilt, voorzien wij u van de contactgegevens van onze voormalige gasten..!

De mogelijkheden zijn eindeloos ...

Van vlucht tot zeiltocht, met thema's of speciale evenementen, nationale of internationale artiesten, BBQ of strandfeest ... Flaka maakt het mogelijk als de enige Blue Cruise-specialist.

Daag ons uit. U vraagt, we varen en doen nog veel meer ...

Referenties ....

  • In juni 2015 organiseerde Flaka Sailing voor een bekend internationaal telecombedrijf een zeiltocht voor 90 gasten. Het programma omvatte 10 zeiljachten, 5 volledige dagen, inclusief vluchten, transfers, een beach BBQ-evenement, een zeilrace, kappers, buikdanseressen en muziek. Wij vinden het leuk en zijn trots op dit superevenement!

  • In mei zeilde de 1e Incentive van 2016! Varen met meer dan 40 medewerkers van een bekroonde Car Lease Company, we organiseerden een evenement dat alles had. Vliegtickets, transfers, 7 jachten, een strandbarbecue, diner ter plaatse, een op maat gemaakte Jeep Safari met 9 Land-rover Discovery's, natuurlijk een race, een voordek Dance Party, exclusief dineren in het hart van Bodrum, muziek, alles is er om dit een superevenement te maken.

  • In september 2016 organiseerde Flaka Sailing een driedaagse cruise met enkele zeer speciale gasten van een International Tech Company. Met deze kleine groep van slechts 15 gasten hebben we een aantal van de meer afgelegen plaatsen langs de Turkse kust bezocht. Natuurlijk heeft Flaka het allemaal laten gebeuren. Een turn-key, hoogwaardig evenement met veel functies die nog vele jaren in de herinneringen van velen zullen blijven. Vluchten, muziek, zeilen, landactiviteiten en geweldige teambuilding in enkele fantastische dagen in Turkije.

  • In juni 2017 nam Flaka Sailing met een aantal jachten vier dagen lang een groep zakenrelaties van een bekend Communicatie bedrijf mee langs de Griekse eilanden. Uiteraard was dit gecombineerd met bezoeken aan kleine Griekse dorpjes, waarbij zowel traditioneel eten, diner aan boord onder de sterrenhemel als exclusieve restaurants allemaal tot in de puntjes geregeld waren. Via off road Quad rijden het eiland werd verkend en uiteraard ontbrak de zeilrace niet.

  • In september 2017 organiseerde Flaka Sailing een vierdaagse cruise voor een Internationaal Tech Company. Voor deze groep van 38 zakenrelaties en partners had Flaka een route van zowel Griekenland als Turkije gecombineerd. O.a. inzet van een Ultra luxe prive veerboot tot live optreden met authentieke turkse instrument (Saz) en zang op onze authentieke jachten, barbecue op het voordek, dineren op het strand. Uiteraard in combinatie met land- en zeilactiviteiten.

  • 2019 is begonnen met de top van het Nederlandse bedrijfsleven en een corporate event van 40 gasten aan boord. En voor het najaar en zelfs 2020 is er al weer veel gepland!

  • Bent u de volgende..?

* Flaka Sailing is er trots op om samen te werken met een toonaangevende Incentive Organisatie in Nederland, Energy Incentives. Met een enorme staat van dienst zijn zij degenen die een echte betekenis geven aan elk evenement. Als u 100% tevredenheid wenst, kijk dan niet verder. Wij bezorgen.

Citaten van onze klanten:

"De beste reis ooit, ik ben op veel van dit soort reizen geweest, maar dit is verreweg de meest indrukwekkende ooit!"

De CEO: "Wow, de uitdaging zal zijn om iets te vinden dat in de toekomst groter zal zijn dan wat we dit jaar hebben gedaan, geweldig!”

“Ik heb veel zakenreizen gemaakt maar dit keer kom ik uitgerust en vol nieuwe energie weer thuis! Zin om samen weer aan de slag te gaan!!”

"Samen genieten, samen contact, samen ontspanning. Daardoor groeit onze samenwerking nu al"

"De band tijdens deze cruise is immens, ik had nooit gedacht dat we vriendschappen zouden sluiten op een manier zoals hier gebeurde"

" Collega's zijn partners geworden, ik had niet meer kunnen wensen "

"We kwamen met een groep 'winnaars' naar deze cruise als een stimulans, maar het positieve effect ervan had beschikbaar moeten zijn voor ons hele personeel!"

"Wat een geweldige manier om contacten te leggen met collega's in deze omgeving waarin we ons kunnen ontspannen en gewoon onszelf kunnen zijn!”

 


 

Fotoshoot of filmlocatie

Laat jezelf net als anderen verassen over hoe krachtig jouw campagne wordt met de Alondra als Backdrop. Of één van de Flaka Sailing Gullets. Allen stuk voor stuk Klassieke Zeilschepen in optima forma die de kracht van de zee maximaal weergeven. 

En niet alleen dat.
Alles, maar dan ook alles wat je wilt laten zien, krijgt een extra dimensie die je nergens anders krijgt door de combinatie van het licht, de ruimte, de zee en de ongekend mooie omgeving ter plaatse.

Laat het gebeuren, op locatie. We verzorgen jouw productie van begin tot eind en varen je graag een rondje door de baai. En verder…