Welkom aan boord, nu alleen nog maar genieten...

Terwijl de bemanning zorgt voor je bagage, heeft je kapitein alles in orde gemaakt voor de reis en je eigen hut met badkamer is voorzien van alle gemakken, je eigen toilet en douche.

De tafel op het achterdek is gedekt met lekkere hapjes en... we drinken samen een eerste glas om je welkom te heten. Na een korte introductie gaan we natuurlijk direct vertrekken. De haven uit, de zeilen gehesen, liggen op het zonnedek begin je meteen al het genieten van het water, de zon, zee en de overweldigende omgeving.  Op naar het eerste zwemplekje. Welkom thuis!

Even kijken naar de video… onze schepen in ‘vogel vlucht'

Nergens meer aan denken

Met je zeer ervaren kapitein, uitmuntende chef-kok en twee eigen stewards wordt een reis gemaakt die vol staat van heerlijk zeilen, zwemmen,  natuurlijke schoonheid en het beleven van de Turkse- of Griekse kust. Een vakantie waar de lekkerste gerechten door de chef-kok voor je worden klaargemaakt. Eenmaal aan boord hoef je nergens meer aan te denken. Welkom thuis!

Bathroom.jpg

Wy less…?

If you can have it all…..!

 heerlijk wakker worden

Direct na een rondje zwemmen is er een heerlijk luxueus ontbijt; thee, koffie, jus, melk, eitje naar wens, vers fruit, yoghurt, muesli, verse jam en honing. Het ontbreekt aan niets! Dan maken we ons klaar voor vertrek. De kapitein laat je aan de hand van kaart de route zien. Vooral zeilend door de omgeving op weg naar nieuwe plekjes. De rust aan boord is overweldigend. Een van de stewards is altijd dichtbij om je te voorzien van een hapje & drankje. Het ultieme genieten is begonnen. Welkom thuis!

Uitgebreid Lunchen

Na een paar uur wordt er aangelegd in een stille baai. De lunch is uitgebreid en afwisselend. Warme en koude Mezes (voorgerechten) met de mooiste pasta of wellicht vis, het menu is talrijk en van bijzondere kwaliteit. Bereid met alleen de allerbeste verse ingrediënten. Zwemmen in het blauwe heldere water of lekker een boek lezen op het zonnedek. Je zegt het maar. Welkom thuis!

Onvergetelijke avonden

En na een korte reis ligt het schip aan het einde van de middag in een rustige baai of in de haven van een klein dorpje. Zo geniet je afwisselend van cultuur en rust. De avond valt en de bemanning bereidt een barbecue of uitgebreid 3-gangen diner. Altijd verrassend en alleen met de beste ingrediënten. Een vers gezet kopje koffie maakt de avond compleet, waarna alleen de sterren of een sterk verhaal je nog uit je slaap kunnen houden. Wil je graag aan dek slapen? Doen! De crew maakt er graag jouw bed op. Mooier wordt het niet met je eigen sterrenhemel als plafond. Welkom thuis!

Op maat gemaakte programma's 

Ben je op zoek naar een extra verwen week? Laat het ons weten! We maken een programma op maat (met of zonder thema); met extra luxe, een aangepast menu, jouw specifieke wensen en een eigen route. Samen vullen we het graag in.

En dat kan alleen bij Flaka Sailing. Edith en René hebben vele jaren zelf én met hun eigen schip in het gebied gevaren en kennen de omgeving dus als geen ander. Een uniek Flaka Sailing voordeel! Welkom thuis!