Trekking en Zeilen langs de Carische Kust  

8 daagse reis, Zaterdag tot Zaterdag - 5 - 12 Oktober '19

Mooier wordt het niet. Ben je een liefhebber van de natuur, wil je veel zien maar toch ook lekker verwend worden? En wil je ook graag de cultuur ontdekken, wandelen zonder dat het direct een enorme uitdaging wordt? Kom dan maar mee! Na onze uitverkochte trekking cruise in mei organiseren we in oktober nog een reis. Een fantastische mix van wandelen en zeilen met gelijkgestemden onder leiding van een lokale gids in een prachtige omgeving.

Iedere dag echt zeilen, altijd de rust en onder de bezielende verzorging van onze crew, een kapitein, de fantastische chef-kok en 2 stewards die je ultiem verzorgen. Het eten aan boord is een mix van Mediterrane wellust, uitgebalanceerd en vol met natuurlijke ingrediënten. Alle producten zijn vers, organisch en gekocht van lokale bedrijven. Smoothies, verse vruchtensappen, alle soorten thee, salades, vis, groenten muesli en fruit kenmerken het menu.... (ontdek hier onze schepen).

De Route....

PerdePedesRoute2.png

De Turks- Griekse kust...

Een prachtige 8 daagse rondreis langs de mooiste plekjes en eilanden in de Oostelijke Med. Je bent op ontdekkingstocht door het verleden, culinair, cultureel en dat alles op een prachtig zeilschip!

Vanuit Bodrum de natuur in richting schiereiland van Datca, Mercencik, Cnidos met zijn beroemde opgravingen, Palamut, Datca, Grieks Symi, Tilos, Nissiros en Kos...! Zo mooi! Iedere dag zetten we de groep ergens af en pikken je verderop weer op. Gemiddeld lopen we 3 a 4 uur. Een dag niet meelopen mag natuurlijk ook! Op de kaart is iedere dag een kleur. Natuurlijk sturen we je uitgebreide informatie graag toe!

This was one of the best trekking trips ever. The environment, the people and than the ultimate service on board... It felt like coming ‘home’ every evening. Just Fantastic!
— Ursula Steiner, Zürich

Prijs, nu geen € 1.495,00 PP maar een speciale introductie prijs van € 1.345,00!! (gedeelde hut) Dat is € 150,00 euro korting! All inclusive*, inclusief vlucht vanaf Amsterdam en luchthaven transfer.

* Onze all inclusive service houdt in: Alle eten en drinken, koffie, thee, fris, water, melk, (inclusief wijn en bier) aan boord (Luxe ontbijt, warme lunch of lunchbox voor onderweg, met diverse gerechten, middagborrel met hapjes, en 5 x een drie-gangen diner) zijn inclusief. 2 x per week eten we voor eigen rekening aan land in een restaurant naar keuze. Ook het linnen, handdoeken en omslagdoek zijn aanwezig. Je hoeft, behoudens je eigen kleding, dus niets mee te nemen.

** Level Trekking 2: Geschikt voor goede lopers, geen ervaring in bergen vereist, stevige schoenen een must. En een dag aan boord blijven terwijl de rest van de groep loopt kan natuurlijk ook!

*** Maximum aantal deelnemers 11

****Reis kan uitgebreid worden met land verlenging, een dag of paar dagen eerder komen of langer blijven? Vraag naar de mogelijkheden!

b80538a6-51b1-42d8-a9bd-7eaee623dc90.JPG

Come Join!

Your Dream Trekking Cruise is about to begin...