Zeilen is voor iedereen

Flaka Sailing heeft als Blue Cruise Specialist alle service hoog in het vaandel staan en weet door jarenlange ervaring iedereen een fantastische tijd te geven. Daarom garanderen we aan iedereen een onvergetelijke zeilvakantie.

Persoonlijke zorg

Ook wanneer er extra persoonlijke zorg gewenst is, te denken aan bijvoorbeeld dieetwensen of allergieën. Maar we gaan verder dan dat. Want ook voor mensen die bijvoorbeeld in een rolstoel zitten, zijn er volop mogelijkheden om te komen genieten van een zeilvakantie in Turkije of Griekenland. Flaka Sailing zorgt voor alle aangepaste faciliteiten zodat iedereen kan genieten van onze grootste passie: zeilen!

 

Net dat beetje extra

Flaka  Sailing heet je persoonlijk welkom in Turkije en zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Edith en Renee zijn doorgewinterde zeilers en door jarenlange ervaring in het organiseren van vakanties, het werken met uiteenlopende mensen en het leven in verschillende culturen, begrijpen zij jouw persoonlijke vakantie wensen als geen ander. Ook de zorgen die je daar wellicht over hebt.

Flaka Sailing biedt je daarom net dat beetje extra. 
Samen zorgen we ervoor dat je een zorgeloze tijd beleeft op onze schepen. Welke extra zorg je dan ook nodig hebt.