Nadat Edith en René 8 jaar lang op hun eigen schip over de wereld hebben gezworven kwamen ze uiteindelijk in 2011 terug naar de plek waar ze de beste herinnering aan hadden, Turkije. Niet voor niets is de Blue Cruise hier wereldberoemd. Door het super fijne klimaat, de allermooiste kusten, de afwisseling en de vriendelijke mensen is dit werkelijk de beste plek om te komen zeilen.

Zeilen

Om te zeilen is het hier waarschijnlijk het allerfijnste. Door de constante wind, altijd genoeg maar zelden teveel, is het een prima plek om juist hier eens heen te komen. Het water is prachtig helder en door de geringe getijden kun je overal waar je wilt aan land komen met het schip zonder rekening te hoeven houden met eb en vloed.

Met zijn honderden baaien, kleine vissersdorpjes, vele lokale restaurantjes en supervriendelijke bevolking is het bovendien een waar paradijs. Geen drukte, zo vanaf het water een compleet andere wereld instappen is een belevenis. Niet voor niets noemen we het ‘Amazing Sailing’. Meer dan alleen zo maar zeilen nee, zeilen als een verbazingwekkende belevenis. Voor altijd in je geheugen gegrift, als misschien wel de mooiste vakantie die je ooit hebt meegemaakt.