PIRATEN EN PRINSESSEN...

Een zorgeloze zeilvakantie bij flaka sailing!

Flaka Sailing organiseert natuurlijk speciale kidsweken. Je kunt met een gerust hart bij ons op de boot terecht. Samen met een groep ouders en natuurlijk andere kinderen die lekker op vakantie willen. Lekker ravotten, slapen aan dek en vrienden voor het leven maken, kidsweken zijn super!

Piraten aan Boord…!

Touwen aantrekken en sturen natuurlijk! Recht-zo-die-gaat! Ouders, vooral geen zorgen! We doen het vooral veilig, met het ‘kunnen’ en willen van uw kinderen voorop. Er is volop uitleg. De crew is kinderen gewend en weet precies wat ze doen. En we komen natuurlijk ook nog allerlei dingen tegen die interessant zijn om te weten!

Speciale Kidsweeks!

Ieder jaar organiseren we een aantal speciale Kidsweeks.  Omdat we weten hoe ontzettend leuk onze dochter Devi (in febr ’09 geboren aan boord van ons schip Alondra!) het vindt aan boord, bieden we voor ouders (alleen of met z’n tweeën) met kind(eren) de mogelijkheid mee te zeilen op een van onze stoere zeilschepen.

Als je je tickets bij ons hebt geboekt wordt je bij aankomst op het vliegveld door onze chauffeur opgewacht en samen naar het schip gebracht, dus alleen met je kids reizen is op die manier geen probleem. Daar aangekomen neemt de crew de bagage over en zijn Edith en René er om iedereen een beetje wegwijs te maken.

De week staat vol van activiteiten maar laat ook lekker de ruimte om te relaxen. Voor de ouders juist de kans zo nu en dan ook een momentje voor zichzelf te hebben. Kinderen laten we kennis maken met water en zee, natuurlijk onder het wakend oog van onze crew. Voor de ouder(s) een waanzinnig leuke en relaxte week waarin je bovendien ook nog gelijkgestemden tegen komt! Kinderen uit alle windstreken die elkaar ook nog eens heel goed leren kennen! Het programma is niet op maat gemaakt maar natuurlijk wel met spel, avontuur, vissen, zeilen, BBQ en Pirate Bay! Veel activiteiten maar ook iets leren en een klein beetje cultuur… is ook avontuur!

Kidsweken 2019

Voor 2019 zijn de speciale kidscruises gepland op vertrekdatum 13, 20 en 27 juli en op 3 augustus. De route is Bodrum – Bodrum, zeilen in Gekova baai met de meest fantastische plekken en super leuke dorpjes. Voor diegene die opnieuw met ons meegaan varen we de Route Hisaronu. Een nieuw gebied met nieuwe avonturen! We hebben een special Kidscruise pijs voor je. € 795,00 voor de ouders, Kids gaan lekker mee voor € 495,00 en dat is ‘alles inclusief’! Dus met alle eten en drinken, beddengoed, badlakens en het gebruik van alle spullen en spellen en de activiteiten aan boord inbegrepen. De zeilweek inclusief ticket en transfer kun je natuurlijk ook boeken. Gewoon even vragen en we kijken samen met je naar de beste (en goedkoopste ) oplossing!

Als je zin hebt (en wie krijgt dat nou niet), laat het ons weten want…. Zeilen met kinderen is snel vol en vol is vol!