Flaka zeilen voor bedrijven

Incentives en zakelijke reizen

Uw teambuilding-sessie aan boord bij ons? Een paar dagen of een hele week? Een wedstrijd tussen alle verkopers van uw verkoopteam? Een verrassing voor je beste klant? Zelfs in financieel moeilijke tijden, of alleen maar om de economie te verbeteren, zijn de effecten veel groter dan de kosten van de reis om met ons mee te varen in Turkije of Griekenland!
Van 4 tot 100 gasten en meer ... *

Flaka Sailing is het enige bedrijf in Bodrum dat in staat is om dit soort evenementen professioneel te organiseren. Voort bordurend op Rene's jarenlange ervaring in event-management is het organiseren van dit soort reizen voor Flaka een kers op de taart.

Omdat Rene en Edith in Turkije wonen, kunt u er zeker van zijn dat alles tot het laatste detail is geregeld. We kennen de omgeving en de mensen als geen ander en garanderen een 100% succesvolle reis! Als u wilt, voorzien wij u van de contactgegevens van onze voormalige gasten..!

De mogelijkheden zijn eindeloos ...

Van vlucht tot zeiltocht, met thema's of speciale evenementen, nationale of internationale artiesten, BBQ of strandfeest ... Flaka maakt het mogelijk als de enige Blue Cruise-specialist.

Daag ons uit. U vraagt, we varen en doen nog veel meer ...

Referenties ....

  • In juni 2015 organiseerde Flaka Sailing voor een bekend internationaal telecombedrijf een zeiltocht voor 90 gasten. Het programma omvatte 10 zeiljachten, 5 volledige dagen, inclusief vluchten, transfers, een beach BBQ-evenement, een zeilrace, kappers, buikdanseressen en muziek. Wij vinden het leuk en zijn trots op dit superevenement!

  • In mei zeilde de 1e Incentive van 2016! Varen met meer dan 40 medewerkers van een bekroonde Car Lease Company, we organiseerden een evenement dat alles had. Vliegtickets, transfers, 7 jachten, een strandbarbecue, diner ter plaatse, een op maat gemaakte Jeep Safari met 9 Land-rover Discovery's, natuurlijk een race, een voordek Dance Party, exclusief dineren in het hart van Bodrum, muziek, alles is er om dit een superevenement te maken.

  • In september 2016 organiseerde Flaka Sailing een driedaagse cruise met enkele zeer speciale gasten van een International Tech Company. Met deze kleine groep van slechts 15 gasten hebben we een aantal van de meer afgelegen plaatsen langs de Turkse kust bezocht. Natuurlijk heeft Flaka het allemaal laten gebeuren. Een turn-key, hoogwaardig evenement met veel functies die nog vele jaren in de herinneringen van velen zullen blijven. Vluchten, muziek, zeilen, landactiviteiten en geweldige teambuilding in enkele fantastische dagen in Turkije.

  • In juni 2017 nam Flaka Sailing met een aantal jachten vier dagen lang een groep zakenrelaties van een bekend Communicatie bedrijf mee langs de Griekse eilanden. Uiteraard was dit gecombineerd met bezoeken aan kleine Griekse dorpjes, waarbij zowel traditioneel eten, diner aan boord onder de sterrenhemel als exclusieve restaurants allemaal tot in de puntjes geregeld waren. Via off road Quad rijden het eiland werd verkend en uiteraard ontbrak de zeilrace niet.

  • In september 2017 organiseerde Flaka Sailing een vierdaagse cruise voor een Internationaal Tech Company. Voor deze groep van 38 zakenrelaties en partners had Flaka een route van zowel Griekenland als Turkije gecombineerd. O.a. inzet van een Ultra luxe prive veerboot tot live optreden met authentieke turkse instrument (Saz) en zang op onze authentieke jachten, barbecue op het voordek, dineren op het strand. Uiteraard in combinatie met land- en zeilactiviteiten.

  • 2019 is begonnen met de top van het Nederlandse bedrijfsleven en een corporate event van 40 gasten aan boord. En voor het najaar en zelfs 2020 is er al weer veel gepland!

  • Bent u de volgende..?

* Flaka Sailing is er trots op om samen te werken met een toonaangevende Incentive Organisatie in Nederland, Energy Incentives. Met een enorme staat van dienst zijn zij degenen die een echte betekenis geven aan elk evenement. Als u 100% tevredenheid wenst, kijk dan niet verder. Wij bezorgen.

Citaten van onze klanten:

"De beste reis ooit, ik ben op veel van dit soort reizen geweest, maar dit is verreweg de meest indrukwekkende ooit!"

De CEO: "Wow, de uitdaging zal zijn om iets te vinden dat in de toekomst groter zal zijn dan wat we dit jaar hebben gedaan, geweldig!”

“Ik heb veel zakenreizen gemaakt maar dit keer kom ik uitgerust en vol nieuwe energie weer thuis! Zin om samen weer aan de slag te gaan!!”

"Samen genieten, samen contact, samen ontspanning. Daardoor groeit onze samenwerking nu al"

"De band tijdens deze cruise is immens, ik had nooit gedacht dat we vriendschappen zouden sluiten op een manier zoals hier gebeurde"

" Collega's zijn partners geworden, ik had niet meer kunnen wensen "

"We kwamen met een groep 'winnaars' naar deze cruise als een stimulans, maar het positieve effect ervan had beschikbaar moeten zijn voor ons hele personeel!"

"Wat een geweldige manier om contacten te leggen met collega's in deze omgeving waarin we ons kunnen ontspannen en gewoon onszelf kunnen zijn!”

 


 

Fotoshoot of filmlocatie

Laat jezelf net als anderen verassen over hoe krachtig jouw campagne wordt met de Alondra als Backdrop. Of één van de Flaka Sailing Gullets. Allen stuk voor stuk Klassieke Zeilschepen in optima forma die de kracht van de zee maximaal weergeven. 

En niet alleen dat.
Alles, maar dan ook alles wat je wilt laten zien, krijgt een extra dimensie die je nergens anders krijgt door de combinatie van het licht, de ruimte, de zee en de ongekend mooie omgeving ter plaatse.

Laat het gebeuren, op locatie. We verzorgen jouw productie van begin tot eind en varen je graag een rondje door de baai. En verder…