50+ Maar wel lekker zeilen!

Wie houdt je tegen? Wij in ieder geval niet!

Ieder jaar verwelkomen we meer en meer wat oudere bezoekers die van ons speciale aandacht krijgen. Het programma van onze zeilschepen passen we daarop aan. We brengen je zeker in contact met de mensen die in ons zeilgebied wonen, we maken bijv. een speciale wandeling naar een afgelegen dorpje, bekijken veel cultuur maar we laten je ook genieten van het prachtige water en zorgen voor veel momenten om heerlijk te kunnen zwemmen. Of laat je verwennen op het voordek onder het genot van een drankje en een hapje. Alles is verzorgd en speciaal voor jou.

Eten als in een sterren restaurant

Onze koks zijn top koks. Niet zomaar een beetje koken nee, de mooiste ingrediënten en de aller lekkerste recepten staan borg voor een culinair feest. Veel verse Vis, Vlees maar ook veel groenten die we lokaal en zelf bij producenten inkopen. Dat staat borg voor een feest menu waar je je vinger bij aflikt. En dat mag gerust. We kijken niet zo nauw.

Een toegankelijk schip

Onze schepen zijn ruim, veilig en van alle gemakken voorzien. Dat merk je. Vrij rond kunnen lopen zonder klauteren is namelijk wel belangrijk en ook je persoonlijke plezier doet ons veel. De ruime hutten, allemaal met grote tweepersoons bedden en een eigen badkamer waar je lekker kunt douchen en een eigen toilet is.

Persoonlijke aandacht

Voor wie er komt is er persoonlijke aandacht. Heb je dus iets extra nodig, wat het ook is, Edith en René zijn ter plaatse en zorgen voor alles wat je maar wensen kan. En wil je door ons van het vliegveld worden opgehaald? We doen het graag, gewoon even vragen.

Kortom

Een vakantie zoals je nog nooit beleefd hebt en van alle gemakken voorzien. Vooral omdat we het super leuk vinden dat je komt. Alleen, met z'n tweeën of misschien wel een vrienden groep. En wat te vieren? Misschien een huwelijks feest met de familie aan boord? Super! We regelen het en zorgen absoluut voor een grote taart om het te vieren. Met kinderen, aanhang en kleinkinderen de mooiste vakantie om mee te maken, doen toch?

Informatie:

Vraag vooral eens een prijsopgave of informatie aan, we informeren en adviseren je graag over alle mogelijkheden.

Bellen kan op 020 - 261 4620 of mailen mag ook info@flaka.nl

Ons informatie formulier hieronder is ook een goede manier om alle informatie snel in huis te hebben.


Bekijk de ervaring van een groep vriendinnen uit Hawaii